Politica de confidentialitate

 
IAŞI IT SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30267.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, IAŞI IT SRL prin IaSiIT.ro se angajeaza sa administreze in siguranta si sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti.
 
IaSiIT.ro va retine datele personale ale utilizatorului pentru a se stabili si a se mentine contactul cu acesta, pentru a infoma utilizatorul privind situatia contului, ofertele curente, promotii, evolutia si confirmarea comenzilor, newslettere, etc.
 
IaSiIT.ro nu promoveaza spam-ul.
Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare pe adresa noastra de e-mail: contact@iasiit.ro.
IASI IT SRL
IaSi IT, locul tau preferat in achizitia de consumabile, imprimante, copiatoare, mulfunctionale, calculatoare si periferice, accesorii si produse IT, software

J22/1752/2012
Horpaz, Miroslava, Jud. Iasi
Iasi, 707313, Romania
Contact rapid 0733.941.350
Cauta consumabile
Alege model imprimanta
 
 
Suport online sau suna la 0733.941.350
Feedback
Se incarca...