Cum cumpar?

 
Pentru a putea plasa o comanda la noi, ai la dispozitie urmatoarele variante:
Comanda pe site, Comanda telefonica sau Comanda prin e-mail.
 
Comanda pe site
Alegerea produselor
Utilizand meniul din stanga, poti naviga prin categoriile de produse. Dupa ce ai gasit  produsul cautat, apasa pe butonul
 
 
Cosul de cumparaturi
Dupa ce ai adaugat produsele in cos, vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde vei avea posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
 
 
Datele de livrare si comanda cu un singur click!
Dupa ce ai ales produsele, completeaza datele privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi".
1. Daca esfi client nou, atunci trebuie sa completezi datele din formular si sa apesi butonul de "Trimit comanda".
2. Daca esti deja client, trebuie doar sa introduci email-ul si parola si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi "Trimit comanda".
 
 
Modalitatea de plata
Poti alege sa platesti la livrare sau prin ordin de plata (Internet Banking).
In functie de modalitatea aleasa, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea si iti poti actualiza datele, poti vedea statusul si istoricul tuturor comenzilor facute la noi.
 
Finalizarea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, trebuie doar sa apesi butonul
 
 
 
Comanda telefonica
Asteptam comenzile tale la numarul de telefon 0733.941.350 de luni pana vineri intre orele 08:30 - 18:30 si sambata intre orele 09:00 - 17:00. Vom stabili impreuna detaliile de livrare si plata.
 
 
Comanda prin e-mail
In cazul in care optezi pentru aceasta varianta de a plasa o comanda, avem rugamintea sa ne trimiti un e-mail la adresa contact@iasiit.ro
Mesajul trebuie sa contina pe langa produsele comandate si urmatoarele: numele si prenumele tau, adresa de livrare (si adresa de facturare daca difera de cea de livrare), o adresa de e-mail si un numar de telefon la care poti fi contactat.
In cel mai scurt timp vei fi sunat de catre unul din consultantii nostri de vanzari.
 
IASI IT SRL
IaSi IT, locul tau preferat in achizitia de consumabile, imprimante, copiatoare, mulfunctionale, calculatoare si periferice, accesorii si produse IT, software

J22/1752/2012
Horpaz, Miroslava, Jud. Iasi
Iasi, 707313, Romania
Contact rapid 0733.941.350
Cauta consumabile
Alege model imprimanta
 
 
Suport online sau suna la 0733.941.350
Feedback
Se incarca...